Comunicate de presa

CONSILIUL JUDETEAN TULCEA organizează procesul de recrutare / selecţie al candidaţilor pentru 4 (patru) poziţii de membru în Consiliul de Administraţie al REGIEI AUTONOME AEROPORTUL „DELTA DUNARII” TULCEA.

Dosarele de înscriere ale candidaţilor se vor depune la Registratura la sediul Consiliului Județean Tulcea, Str. Păcii Nr. 20, Tulcea, Județul Tulcea până la data de 15.10.2021, inclusiv, ora 12:00.

O copie a dosarului de candidatura va fi transmisa pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Condiţiile de desfăşurare, respectiv de participare la concurs şi conţinutul dosarului de înscriere sunt afişate pe site-ul Autorității publice tutelare wwwcjutulcea.ro precum si pe site-ul Regiei (www.aeroportul-tulcea.ro )

Informaţii suplimentare la tel. 0799.35.85.82

Ryanair, compania aeriană nr. 1 din Europa, sărbătorește astăzi (4 Iunie) primul zbor direct la Suceava, lansând cursa aeriană spre Vneția Treviso, de două ori pe săptămână.

A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din Iulie.

Pentru a marca inaugurarea acestei noi rute, Suceava - Veneția Treviso, Ryanair a lansat promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 Octombrie, care pot fi rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie pe site-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, Directorul de Vânzări și Marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani, a declarat:

„Ne face plăcere să sărbătorim oficial primul nostru zbor la Suceava, cu noua rută de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din Iulie.

Pentru a sărbători primul zbor din Suceava și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 Octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie. Deoarece aceste tarife uimitoare vor fi epuizate rapid, paagerii ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com și să nu le piardă. ”

Directorul General al Aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava”, Ioan Măriuța a declarat:

”Suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales „Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava”! Ryanair inaugureză astăzi primul zbor direct către Veneția Treviso, urmând să-și extindă portofoliul de destinații de la Suceava cu zboruri directe spre Rhodos, Viena, Milano și Roma! Ryanair oferă de astăzi pasagerilor din regiunea noastră mai multe oportunități de călătorie și vine în întâmpinarea necesităților mediului de afaceri și a turismului. Ne așteptăm la o colaborare frumoasă în viitor, care va contribui semnificativ la dezvoltarea aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava”.

Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, conform Hotărârii nr. 40 din 17.06.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Stimați pasageri,

Conform prevederilor Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență Nr. 1 din 03.01.2021, vă rugăm să aveți în vedere că ”toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au obligația prezentării la intrarea în țară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară.”

Vă mulțumim!

dortmundÎncepând din 3 August 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul direct Dortmund – Suceava, în fiecare zi de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza de la Dortmund la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40.

Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către cel mai mare oraș din Regiunea Ruhr, un excepțional centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, Dortumund este axat pe înalta tehnologie și digitalizare, logistică și tehnologie biomedicală, reprezentând în același timp o destinație turistică, de shopping, precum și de recreere și sportivă.

La mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această Regiune.

Biletele de călătorie sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Photo ©: Pinterest