Travel tickets for the desired destination can be purchased from ticketing agencies and travel bureaus, as well as directly from the airline website.

Go to www.wizzair.com to book tickets to London, Milan, Rome or Bologna.

For flights and reservations to Bucharest, visit www.tarom.ro


aeroportRespectarea unui set de reguli reduce considerabil riscul producerii unor incidente care pot afecta viața/integritatea persoanelor sau a facilităților de transport aerian.

Efectuarea controlului de securitate este o condiție obligatorie pentru a putea călători cu avionul, iar nerespectarea măsurilor pe care le impune acest control poate atrage după sine anularea sau întreruperea călătoriei.

Controlul de securitate presupune aplicarea, individual sau în combinaţie, a diferitelor metode şi tehnici specifice. Echipamentele utilizate pot fi: poarta detectoare de metale, detectoare portabile de metale, echipamente de scanare cu raze X, sisteme/echipamente de detectare a explozivilor/urmelor de explozivi, echipamente de detectare a explozivilor lichizi, scanere corporale.

Acestor metode li se pot adăuga măsuri precum: controlul aleator (generat automat de sistem, într-un procentaj stabilit prin proceduri), solicitarea scoaterii articolelor de încălţăminte, scoaterea curelelor, a echipamentelor electronice deţinute în bagaj, restricţii în ceea ce priveşte transportul lichidelor sau efectuarea interviului de securitate.

În funcţie de nivelul de alertă sau de o anumită destinaţie, se pot aplica măsuri de securitate mai stricte.