Datorita conditiilor meteo nefavorabile cursele Wizz air Suceava Treviso si Suceava Charleroi au fost anulate.

Prin grija operatorului Wizz air pasagerii celor 2 curse vor fii transferati cu autocarele la aeroportul  Iasi de unde vor decola spre destinatiile mai sus  mentionate.

Datorita conditiilor meteo nefavorabile cursa Ryanair Suceava Bergamo s a anulat.

Prin grija operatorului Ryanair pasagerii vor fii cazati la hotel in aceasta seara, iar cursa a fost reprogramata pentru maine 24.01.2023 cu  decolare la ora 14:30.

Cursa Ryanair  Suceava Bergamo a aterizat la Targu Mures. Pasagerii vor fii transportati cu autocarele la Suceava.

Datorita conditiilor meteo nefavorabile cursa Ryanair Bergamo Suceava a fost deviata pe Aeroportul Targu Mures.

In data de 23.01.2023 Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata pentru zona joasa a judetului Suceava in intervalul orar 08:00 - 12:00, avertizare ce include si raza localitatii Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m. ✈️ Ca urmare a acestei avertizari pe parcursul zilei de astazi sunt preconizate intarzieri / rerutari, anulari ale curselor programate pe Aeroportul Suceava.

Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat. 📢 Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

📢De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.