Prin prezenta, anuntam operatorii economici interesati ca Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava, a demarat achizitia pentru furnizarea unei cantitati de 20.000 litri de substanta lichida de degivrare pentru suprafete de miscare aeroportuare, Cod CPV 44113910-7 - Materiale de intretinere rutiera de iarna (Rev.2).

Valoarea estimata a achizitiei este de 130.636,8 lei fara TVA. Ofertele (continand propunerea financiara si cea tehnica, in conformitate cu solicitarile din Caietul de Sarcini) se primesc pana la data de 24 Ianuarie 2018, la sediul Autoritatii contractante din orasul Salcea, strada Aeroportului nr.1 (se vor depune la Punct Control nr.1), pe email la adresa Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. sau la nr.de fax: 0230.529621.

Operatorul economic castigator va plasa oferta sa in Catalogul de produse/servicii/lucrari de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) la adresa www.e-licitatie.ro, de unde va fi achizitionat de Autoritatea Contractanta. Caietul de Sarcini se regaseste mai jos.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Caiet de sarcini lichid degivrant suprafete de miscare.pdf)Caiet de sarcini lichid degivrant suprafete de miscare.pdf 1442 kB