Ryanair, compania aeriană nr. 1 din Europa, sărbătorește astăzi (4 Iunie) primul zbor direct la Suceava, lansând cursa aeriană spre Vneția Treviso, de două ori pe săptămână.

A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din Iulie.

Pentru a marca inaugurarea acestei noi rute, Suceava - Veneția Treviso, Ryanair a lansat promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 Octombrie, care pot fi rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie pe site-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, Directorul de Vânzări și Marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani, a declarat:

„Ne face plăcere să sărbătorim oficial primul nostru zbor la Suceava, cu noua rută de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din Iulie.

Pentru a sărbători primul zbor din Suceava și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 Octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie. Deoarece aceste tarife uimitoare vor fi epuizate rapid, paagerii ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com și să nu le piardă. ”

Directorul General al Aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava”, Ioan Măriuța a declarat:

”Suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales „Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava”! Ryanair inaugureză astăzi primul zbor direct către Veneția Treviso, urmând să-și extindă portofoliul de destinații de la Suceava cu zboruri directe spre Rhodos, Viena, Milano și Roma! Ryanair oferă de astăzi pasagerilor din regiunea noastră mai multe oportunități de călătorie și vine în întâmpinarea necesităților mediului de afaceri și a turismului. Ne așteptăm la o colaborare frumoasă în viitor, care va contribui semnificativ la dezvoltarea aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava”.