În vederea atribuirii contractului pentru realizarea Proiectului tehnic si Executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii Sistem de control acces (Extindere sistem control acces si monitorizare video in zonele cu acces restrictionat) la R.A. ”Aeroportul Ștefan cel Mare – Suceava”

Regia Autonomă Aeroportul “Ştefan cel Mare” Suceava, intenționează să incheie un contract pentru realizare Proiect tehnic si Executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii Sistem de control acces (Extindere sistem control acces si monitorizare video in zonele cu acces restrictionat), cod CPV- 42961100-1- Sisteme de control al accesului (Rev.2).

Valoarea totală estimată a achiziţiei pentru realizare Proiect tehnic si Executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii Sistem de control acces (Extindere sistem control acces si monitorizare video in zonele cu acces restrictionat) este de 122.600,00 lei fara TVA.

Achiziția serviciilor mai sus menționate se va realiza în conformitate cu prevederile art. 12 alin. (4) din Legea nr. 99/2016 privind achizițiile sectoriale, cu modificările şi completările ulterioare, conform căruia, entitatea contractantă are dreptul de a achiziționa direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achizitiei, fără TVA, este mai mică de 135.060 lei.

Criteriul de atribuire este: În mod exclusiv prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este ziua de vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 11:00.

Operatorii economici interesati pot depune oferta, pana la data mentionata, la registratura Aeroportului “Ştefan cel Mare” Suceava situată in Oras Salcea, Str. Aeroportului nr. 1, Jud. Suceava.

Oferta va conţine, în mod obligatoriu:

1.Propunerea financiară

Propunerea financiară va fi exprimată în moneda “LEU” fara TVA, respectându-se întocmai formularul de ofertă anexat prezentului anunt. Oferta va fi definită numai in conditiile insusirii şi respectării tuturor condițiilor din caietul de sarcini ataşat, precum si a altor conditii specificate in anuntul de participare.

Oferta va avea caracter ferm şi obligatoriu din punct de vedere al conţinutului pe toată durata de valabilitate a acesteia, care nu trebuie să fie mai mică de 30 de zile.

2.Propunerea tehnică

Oferta tehnica va respecta în totalitate cerinţele prevazute în Caietul de sarcini, propunere care trebuie să permită identificarea cu ușurință a corespondenței cu cerințele tehnice din caietul de sarcini

Ofertele care nu respectă cerinţele minime prevazute în prezentul anunţ şi în caietul de sarcini vor fi declarate neconforme, iar cele în consecinţă vor fi respinse.

3.Modul de prezentare a ofertei

Oferta va fi depusă în plic închis, până la împlinirea termenului limită mai sus menționat, respectiv data de 19 Noiembrie 2021, la registratura regiei situată in Oras Salcea, Str. Aeroportului nr. 1, Jud. Suceava.

Ofertele depuse după termenul limită de depunere a ofertelor, menţionat în prezentul anunţ vor fi respinse.

Ofertele vor fi întocmite conform cerinţelor din prezentul anunţ si al caietului de sarcini.

Achizitia directă se va finaliza prin SEAP.

Ofertantul trebuie să fie obligatoriu înscris în SEAP.

Contractul pentru realizarea Proiectului tehnic si Executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii Sistem de control acces (Extindere sistem control acces si monitorizare video in zonele cu acces restrictionat), cod CPV- 42961100-1- Sisteme de control al accesului (Rev.2), va fi atribuit operatorului economic a cărui ofertă va avea cel mai scazut preţ cu condiţia respectării tuturor cerinţelor.

Ofertantul clasat pe primul locul al clasamentului întocmit după verificarea, evaluarea ofertelor şi aplicarea criteriului de atribuire, va fi invitat să posteze propunerea sa financiară în catalogul de produse/servicii/lucrari din Sistemul electronic al achizițiilor publice (SEAP) şi o va posta sub următoarea denumire: Proiect tehnic si Executia lucrarilor pentru Sistem de control acces.

Comunicarea privind rezultatul achiziției va fi transmisă ofertantului desemnat câştigător.

In urma finalizarii achizițici directe se va incheia un contract de prestari servicii.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (anunt.pdf)anunt.pdf 218 kB
Download this file (CS.pdf)CS.pdf 1560 kB
Download this file (formulare.pdf)formulare.pdf 961 kB

Noutati