STIMAȚI PASAGERI !

Având în vedere multitudinea de apeluri telefonice către Aeroportul nostru prin care solicitați informații referitoare la modalitatea de rambursare / reprogramare a biletelor la zborurile anulate ale companiei WizzAir, din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19, precum și realizarea acestor operațiuni, dorim să vă informăm că pentru toate acestea trebuie să luați legătura cu compania aeriană, deoarece noi ca aeroport nu vă putem ajuta în acest context.

Pasagerii ale căror zboruri au fost anulate se pot afla în una din cele două situații prezentate mai jos.

1. Pasagerii care și-au achiziționat biletele prin intermediul platformei online a companiei aeriene (www.wizzair.com) se pot loga la contul personal de pe această platforma și acolo vor putea alege opțiunile care le doresc, rambursare sau reprogramare.

2. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism sau a agențiilor de ticketing (vânzări bilete de avion) - inclusiv agențiile de turism online sau platformele online de vânzări bilete de avion - ar trebui să ia legătura cu compania (agenția) de la care și-au achiziționat biletele. În această perioadă extrem de neobișnuită, vă rugăm să aveți răbdare și să folosiți cât mai mult posibil platformele companiei aeriene WizzAir de gestiune individuală, accesibile din e-mail-urile primite, pentru a minimiza traficul către centrele telefonice ale companiei aeriene extrem de ocupate.

Dacă considerați totuși că variantele de mai sus nu sunt viabile, puteți accesa centrul telefonic al companiei WizzAir la numărul de telefon 090 031 0020 (doar pentru România, în limba română, număr de telefon taxabil cu 1,19 euro fara TVA pe minut, program Luni-Vineri 09.00-18.00, Sâmbăta și Duminică închis).

Vă rugăm să rețineți că:

• Apelurile din rețele de telefonie mobilă pot fi taxate la un tarif mai mare;

• Accesul la numerele cu tarif special poate fi blocat de la anumite linii, iar acestea nu pot fi apelate din străinătate;

• Se percepe o taxă per tranzacție prin Centrul telefonic, de 75 lei, pentru solicitările care pot fi făcute și online;

• Perioada de așteptare pentru preluarea apelurilor, poate fi sensibil mai mare decât în mod normal, lucru care ar putea aduce cu sine costuri importante pentru dumneavoastră.

Informații suplimentare regăsiți în linkul de mai jos.

https://wizzair.com/…/informatii-si-s…/contact/contactati-ne

Vă mulțumim pentru înțelegere. 


Biletele de călătorie pentru destinaţia dorită pot fi achiziţionate de la agenţiile de ticketing şi birourile de turism, precum şi direct de pe site-ul companiilor aeriene.

Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma , Bologna sau Memmingen.

Pentru zboruri şi rezervări spre Bucureşti accesaţi www.tarom.ro


Noutati

Stimați pasageri,

Vă informăm că în actualul context epidemic și a măsurilor luate de autorități, compania aeriană WizzAir a anulat zborurile de la și către Londra (Luton) începând cu data de 25 Martie 2020 și până la sfarșitul lunii Aprilie 2020.

De asemenea, zborurile de la și către Memmingen (Munchen Vest) sunt anulate din data de 27 Martie 2020.
Datele preconizate la acest moment de reluare a zborurilor sunt următoarele:

- Londra (Luton) din 1 Mai 2020;
- Milano (Bergamo) din 15 Aprilie 2020;
- Roma (Ciampino) din 18 Aprilie 2020;
- Bologna din 3 Mai 2020;
- Memmingen (Munchen Vest) din 17 Aprilie 2020.

Tot în acest context, compania națională TAROM a suspendat până pe data de 7 Aprilie toate cursele aeriene spre/dispre Otopeni operate de pe Aeroportul Suceava. O dată preconizată de reluare este 8 Aprilie, cu 2 frecevențe pe săptămână, Miercuri și Vineri.

Reluarea zborurilor va depinde de evoluția pandemiei cu noul Coronavirus pe plan european și mondial, astfel că pot apărea oricând modificări în situația prezentată mai sus. Noutățile vor fi communicate publicului pe pagina pe Facebook și pe pagina de internet. Pentru orice amănunte referitoare la rambursări / reprogramări, vă rugăm să contactați operatorul aerian.

Vă mulțumim!

wizz sv 3

Hurghada 2020Tour operatorul Prestige Tours a anunțat că va include destinația de vacanță Hurghada cu zbor direct din Suceava pentru sezonul de vară 2020. Hurghada, stațiunea turistică de pe litoralul Mării Roșii, va fi operată împreună cu Anima Wings, începând din 3 Iunie, în fiecare zi de Miercuri, până în 28 Octombrie. Aeronavele Airbus 320 vor decola de la Hurghada la 11:00 și vor ateriza la Suceava la 14:35. Zborul spre Hurghada va avea plecare de la Suceava la 15:20 și va ateriza la 19:00.

„Începând cu 5 februarie 2020 Prestige Tours a lansat o nouă cursă charter, zbor direct, spre Hurghada de pe Aeroportul Internațional «Ștefan cel Mare». Această decizie a fost luată în urma unei analize foarte riguroase a pieței locale și discuțiilor avute cu agențiile de turism partenere. Cei din urmă au salutat ideea unei noi curse, marca Prestige Tours, din Suceava spre Hurghada, contând pe faptul că tarifele pachetelor vor fi competitive și accesibile viitorilor turiști.

Cursele vor opera în fiecare zi de miercuri, din 03 iunie până pe 28 octombrie 2020, cu compania aeriană Anima Wings, cu un Airbus A 320 de 180 de locuri. Tarifele pentru un sejur de 7 nopți în Hurghada încep de la 459€ de persoană, la hotel de 5 stele, cu All Inclusive, având plecarea în data de 03 iunie 2020.

În prețul pachetelor intră: biletul de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți și asistență locală. Suntem foarte încrezători că această nouă cursă va fi una de succes!”, a declarat Vlad Murariu, Marketing Director Prestige Tours.

Zborul charter către Hurghada este, astfel, al doilea anunțat pentru Aeroportul de la Suceava, după cel al tour operatorului Kusadasi împreună cu Air Bucharest, din 12 Aprilie până în 1 Noiembrie, în fiecare Duminică, cu decolare de la Suceava la 15:35 și aterizare la Hurghada la 18:05.

Sursa foto: Pinterest

egiptAstfel, în 21 și 27 Decembrie 2019 și 2, 8 și 14 Ianuarie 2020, tour-operatorul Kusadasi împreună cu operatorul aerian Air Bucharest, oferă turiștilor suceveni și nu numai, posibilitatea de a petrece Crăciunul și Revelionul în cea mai populară destinație de vacanță de pe Riviera Mării Roșii, Sharm el Sheikh.

Magnetismul acestei destinații îndepărtate este potrivit atât pentru vacanța cu prietenii, cât și pentru familie. Biletele se pot rezerva de la agențiile de turism partenere.

Zborurile din Suceava vor avea decolarea la 17:15 și vor ateriza la Sharm el Sheikh la 20:45.

Vienna Belvedere Palace Urmare a eforturilor comune din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Suceava împreună cu Aeroportul "Ștefan cel Mare" și partenerii din Austria, compania aeriană WIZZ AIR va deschide din 20 Iulie 2020 zborul direct Suceava – Viena cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus 321 vor ateriza de la Viena la 21:20 și vor decola la 21:55.

Discuțiile purtate în vara anului trecut la Graz de către delegația Consiliului Județean Suceava condusă de Președintele Gheorghe Flutur, prefigurau încă de atunci oportunitatea unei curse directe de la Suceava spre Austria.

Reprezentând un hub pentru traficul aerian internațional și oferind o conexiune excelentă pentru întreaga Austrie, Viena a fost inclusă de către WIZZ AIR pe harta destinațiilor care vor fi deservite de la Suceava, oferind astfel o nouă oportunitate de călătorie atât din punct de vedere turistic, cât și de business și mai ales pentru cei care lucrează în această țără.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul "Ștefan cel Mare – Suceava„ și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor aproximativ 900.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aerină de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016.

Dovadă acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.

Photo credit: Pinterest

Începând de astăzi, 1 Iulie 2019, Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava” va avea un program de funcționare permanent.

aeroport suceava night27Modificarea programului a fost necesară, dat fiind contextul unui ritm continuu de creștere al numărului pasagerilor care aleg serviciile oferite de aeroport.

Reamintim că zborul către Londra Luton va opera noaptea, respectiv va ateriza la Suceava la 03:45 și va decola spre Londra Luton la 06.10, zilnic, până în data de 16 Septembrie.

S-a dorit, pe această cale, decongestionarea fluxului de pasageri, atât în zona de check-in, în zona de îmbarcare, precum și traficul rutier din timpul zilei, Aeroportul depășindu-și deja capacitatea de procesare.

Pentru a putea susține creșterea traficului aerian, dezvoltarea infrastructurii de aeroport rămâne o prioritate, lucrările la extinderea terminalului fiind în desfășurare.