Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma , Bologna sau Memmigen.

Din 3 August 2016, compania Wizz Air deschide o noua destinatie externa pe relatia Suceava - Milano (Bergamo), cu 2 frecvenţe pe săptămână, respectiv Miercuri si Duminica.

Biletele sunt deja disponibile spre vanzare pe www.wizzair.com. Anuntul oficial a fost facut de Tamara Vallois, Director de Comunicare la Wizz Air, care a declarat:

“Acum doar două luni am anunțat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântați să adaugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, Wizz Air își consolidează poziția de operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Noua rută întărește poziția de lider pe care WIZZ o deține în România, iar noi ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienții nostri”.