Noutati

Wizz Air va include o nouă destinație de la Suceava, începând din 25 Octombrie 2020 – Doncaster/Sheffield.

Oraș istoric în nordul Angliei, Doncaster este renumit pentru bogăția arhitecturală din diferite epoci, cursele de cai și are mai mult decât suficient pentru a surprinde plăcut vizitatorul. Zborurile vor avea 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de Miercuri și Duminică și sunt deja incluse în sistemul de rezervări.

Vă dorim călătorie plăcută!

uk

dortmundÎncepând din 3 August 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul direct Dortmund – Suceava, în fiecare zi de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza de la Dortmund la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40.

Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către cel mai mare oraș din Regiunea Ruhr, un excepțional centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, Dortumund este axat pe înalta tehnologie și digitalizare, logistică și tehnologie biomedicală, reprezentând în același timp o destinație turistică, de shopping, precum și de recreere și sportivă.

La mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această Regiune.

Biletele de călătorie sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Photo ©: Pinterest

Hurghada 2020Tour operatorul Prestige Tours a anunțat că va include destinația de vacanță Hurghada cu zbor direct din Suceava pentru sezonul de vară 2020. Hurghada, stațiunea turistică de pe litoralul Mării Roșii, va fi operată împreună cu Anima Wings, începând din 3 Iunie, în fiecare zi de Miercuri, până în 28 Octombrie. Aeronavele Airbus 320 vor decola de la Hurghada la 11:00 și vor ateriza la Suceava la 14:35. Zborul spre Hurghada va avea plecare de la Suceava la 15:20 și va ateriza la 19:00.

„Începând cu 5 februarie 2020 Prestige Tours a lansat o nouă cursă charter, zbor direct, spre Hurghada de pe Aeroportul Internațional «Ștefan cel Mare». Această decizie a fost luată în urma unei analize foarte riguroase a pieței locale și discuțiilor avute cu agențiile de turism partenere. Cei din urmă au salutat ideea unei noi curse, marca Prestige Tours, din Suceava spre Hurghada, contând pe faptul că tarifele pachetelor vor fi competitive și accesibile viitorilor turiști.

Cursele vor opera în fiecare zi de miercuri, din 03 iunie până pe 28 octombrie 2020, cu compania aeriană Anima Wings, cu un Airbus A 320 de 180 de locuri. Tarifele pentru un sejur de 7 nopți în Hurghada încep de la 459€ de persoană, la hotel de 5 stele, cu All Inclusive, având plecarea în data de 03 iunie 2020.

În prețul pachetelor intră: biletul de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți și asistență locală. Suntem foarte încrezători că această nouă cursă va fi una de succes!”, a declarat Vlad Murariu, Marketing Director Prestige Tours.

Zborul charter către Hurghada este, astfel, al doilea anunțat pentru Aeroportul de la Suceava, după cel al tour operatorului Kusadasi împreună cu Air Bucharest, din 12 Aprilie până în 1 Noiembrie, în fiecare Duminică, cu decolare de la Suceava la 15:35 și aterizare la Hurghada la 18:05.

Sursa foto: Pinterest

Stimați pasageri,

Vă informăm că în actualul context epidemic și a măsurilor luate de autorități, compania aeriană WizzAir a anulat zborurile de la și către Londra (Luton) începând cu data de 25 Martie 2020 și până la sfarșitul lunii Aprilie 2020.

De asemenea, zborurile de la și către Memmingen (Munchen Vest) sunt anulate din data de 27 Martie 2020.
Datele preconizate la acest moment de reluare a zborurilor sunt următoarele:

- Londra (Luton) din 1 Mai 2020;
- Milano (Bergamo) din 15 Aprilie 2020;
- Roma (Ciampino) din 18 Aprilie 2020;
- Bologna din 3 Mai 2020;
- Memmingen (Munchen Vest) din 17 Aprilie 2020.

Tot în acest context, compania națională TAROM a suspendat până pe data de 7 Aprilie toate cursele aeriene spre/dispre Otopeni operate de pe Aeroportul Suceava. O dată preconizată de reluare este 8 Aprilie, cu 2 frecevențe pe săptămână, Miercuri și Vineri.

Reluarea zborurilor va depinde de evoluția pandemiei cu noul Coronavirus pe plan european și mondial, astfel că pot apărea oricând modificări în situația prezentată mai sus. Noutățile vor fi communicate publicului pe pagina pe Facebook și pe pagina de internet. Pentru orice amănunte referitoare la rambursări / reprogramări, vă rugăm să contactați operatorul aerian.

Vă mulțumim!

wizz sv 3

Vienna Belvedere Palace Urmare a eforturilor comune din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Suceava împreună cu Aeroportul "Ștefan cel Mare" și partenerii din Austria, compania aeriană WIZZ AIR va deschide din 20 Iulie 2020 zborul direct Suceava – Viena cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus 321 vor ateriza de la Viena la 21:20 și vor decola la 21:55.

Discuțiile purtate în vara anului trecut la Graz de către delegația Consiliului Județean Suceava condusă de Președintele Gheorghe Flutur, prefigurau încă de atunci oportunitatea unei curse directe de la Suceava spre Austria.

Reprezentând un hub pentru traficul aerian internațional și oferind o conexiune excelentă pentru întreaga Austrie, Viena a fost inclusă de către WIZZ AIR pe harta destinațiilor care vor fi deservite de la Suceava, oferind astfel o nouă oportunitate de călătorie atât din punct de vedere turistic, cât și de business și mai ales pentru cei care lucrează în această țără.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul "Ștefan cel Mare – Suceava„ și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor aproximativ 900.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aerină de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016.

Dovadă acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.

Photo credit: Pinterest