Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma , Bologna sau Memmigen.

info trafic

Stimați pasageri,

Având în vedere lucrările demarate la podul de peste râul Suceava, de la Bazar, lucrări care îngreunează traficul rutier, vă îndemnăm să vă planificați timpul de deplasare până la Aeroport pentru a nu rămâne ”la sol”.

Vă mulțumim!

comunicat memmingen 1Partenerul Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava”, compania aeriană WIZZ AIR, va deschide cursa directă Suceava – Memmingen (Germania) din Iunie 2019!

Urmare a eforturilor comune din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Suceava împreună cu Aeroportul ”Ștefan cel Mare” și Aeroportul Allgäu Memmingen din Germania, compania WIZZ AIR va deschide din 17 Iunie 2019 zborul direct Suceava – Memmingen (Germania) cu 3 frecvențe pe săptămână, în zilele de Luni, Miercuri și Vineri.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava„ și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 500.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aerină de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016.

Dovadă acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.

Tot astăzi, 12 Martie 2019, se va preda Consiliului Județean Proiectul pentru lucrările aferente Extinderii terminalului de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”, urmând ca în termen de 30 de zile să fie recepționat și, imediat să se demareze lucrările de investiții finanțate de către Consiliul Județean Suceava.

comunicat memmingen 2

comunicat memminge 3